lørdag den 8. januar 2011

SNart hjemme!

Vi, vil ikke hjem?
Nyder livet i fulde drag - ligenu i KEnya. Luksus og safari. HAr naesten set all the big five! hvilket sker i morgen!
Hygger med Jeanette! Faar god mad, dvs. jeg er paa fede kur ligenu, saa det bliver god med lidt sul paa kroppen til de kommende strabasser derhjemme!

Julen foeltes ikke som jul - desvaerre! MEn hyggelig var den. DEr var helt klar brug for os paa boernehjemmet, hvilket var skoent! Juleaften blev fejret med ananas, kage, og det eneste der minder om jul et sterinlys og danske julesange og slvfoelgelig Anne. Hyggeligt og meget anderledes!

d. 30 dec fejrede vi foedselsdag og nytaar med bytur - rigtig godt! og god mad.
Nytaarsaften tog vi til Watato kirke en born again kirke. HVor der var sange om Gud og Jesus hele aftenen og natten (vi tog tidlig hjem) ved midnat meget lidt fyrvaerkeri, selv midt i Kampala. Sjovt at se folks ansigter- de ser det jo naermest aldrig. DEt var jo helt kedelig lidt for vores smag!

d. 1 jan. Gik turen til Kenya. Tilbragte de foerste dage i Kakamega regnskov, rigtig hyggelig og afslappende atmosfaere ift. Kampala! Kunne ogsaa maerke at dec. var en travl maaned da meget af dagen gik med at dase!

Nu paa safari med Jeanette og har sagt farvel til Anne! Ses ikke foer Danmark!

Nyder livet og vil rejse nogle faa dage i KEnya til Maralal, og derefter til UGanda, hvor skolen skal besoeges og et par dage skal bruges i Kampala foer jeg snart er hjemme.

Det er godt nok med blandede foelser jeg tager hjem. ER jo lige begyndt at synes rigtig godt om at vaere her. Men bliver skoent at komme hjem til det kendte og rolige liv, og dejlige mennesker der venter mig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar