torsdag den 18. november 2010

Saa er det kun en uge til skolen lukker! Det er helt underligt at taenke paa! Det var saa foerste projekt - kan ikke sige jeg har gjort nogen forskel men har tilgengaeld faet mange gode oplevelser og erfaringer!
Haaber tilgengaeld at kunne goere en lille forskel paa mit naeste projekt som er et center for babyer i en forstad til Kampala. De faar foraeldreloese babyer ind som ofte er efterladt de maerkeligste steder og har alverdens sygdomme. Boernene er fra spaed - 4 aar. Saa skal ogsaa leges med og traene motorik mm. Hvilket jeg tror bliver rigtig godt! (Og er ikke alene pa projektet!)

Besoegte Anne sidste weekend paa hendes skole, og maa sige at der er stor forskel paa skolerne. Deres er meget paenere og rigere. De har bedre laere og mere materiale. OGsaa privatskole og men med ca. 100 elever i hver klasse. SKolen ligger taet paa Kampala. Uddannelses nivaeuet skulle generelt vaere bedst i omraaedt ved Kampala, og derfra bliver daarligere og daarligere.
De var rigtig soede ved mig paa skolen, saa det var hyggeligt!

Mandag saa vi det andet projekt og besoegte det stoerste og bedste universitet her. Fik da set noget af det. Gamle bygninger men "moder" unge mennesker som os. Saa hvor nogle boede, hvilket mest lignede efterskole vaerelser. En stor forskel er at alle tager noter paa papir og ikke computer. Da de for de fleste er alt for dyre.

Det blev en lang sidste weekend, men der er i denne uge eksamen og ingen undervisning. Saa forbereder bare ferie opgaver og hjaelper lidt rundt omkring! HAr egentlig nok at lave, men ikke noget der haster! Saa har da lige en fridag igen i dag!
SKulle dog have 2 gymnastik timer igaar eftermiddags. De kom og spurgte efter det havde ringet - typisk. Men vi hyggede bare med en masse lege!

Ved stadig ikke noget med hvor jeg skal bo paa det nye projekt og om det derfor vil lykkes at starte allerede d. 28. nov. Men nu faar vi af se.

Mange hilsner til alle jer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar